Hønsesalat anrettet på sprød salat og
ristet bacon med hjemmelavet flutes.......................................65,-
3 tarteletter med høns i asparges..............................................65,-
Rejecocktail med asparges, kaviar
og tomatdressing...........................................................................70,-
Let røgede lakseroser anrettet på
urte creme, med hjemmebagt flutes...........................................69,-
Seranoskinke anrettet med feta,
soltørret tomat, avokadocreme og italiensk brød.....................65,-
Stegt torskefilet, anrettet på sauteret urter
og dild creme (varm)......................................................................75,-
Lækker skaldyrssalat serveret i sprød
fillokurv på bund af hjerteblade, hjemmebagt brød hertil.....75,-
Varmrøget laks med agurkecreme, lakserogn
og hjemmebagt brød ................................................................ 75,-
Peberlaks anrettet med rygeoste creme, radisser
og hjemmebagt brød ............................................................... 75,-
Lakserilette med ristede kongerejer og hjemmebagt brød ......... 80,-