Hønsesalat anrettet på sprød salat og
ristet bacon med hjemmelavet flutes.......................................65,-

3 tarteletter med høns i asparges..............................................65,-

Rejecocktail med asparges, kaviar
og tomatdressing...........................................................................70,-

Let røgede lakseroser anrettet på
urte creme, med hjemmebagt flutes...........................................69,-

Seranoskinke anrettet med feta,
soltørret tomat, avokadocreme og italiensk brød.....................65,-

Stegt torskefilet, anrettet på sauteret urter
og dild creme (varm)......................................................................75,-

Lækker skaldyrssalat serveret i sprød
fillokurv på bund af hjerteblade, hjemmebagt brød hertil.....75,-

Varmrøget laks med agurkecreme, lakserogn
og hjemmebagt brød ................................................................ 75,-

Peberlaks anrettet med rygeoste creme, radisser
og hjemmebagt brød ............................................................... 75,-

Lakserilette med ristede kongerejer og hjemmebagt brød ......... 80,-