Helstegt oksefilet serveret med stegte auberginer, grillet tomat,
bønner, bagte kartofler og sauce bearnaise........................................ 160,-

Gammeldags flæskesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ...................................................................................... 135,-

Gammeldags andesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ....................................................................................... 155-

Kalvecullotte, braiseret med rosmarin, hertil sauteret tomat,
forårsløg, svampe og persillekartofler ................................................... 149,-

Kalvefilet provencale serveret med dagens garniture,
timian stegte kartofler og sauce provencale........................................... 160,-

Gammeldags oksesteg med flødepeberrod i tomat,
brunede perleløg, dagens garniture, hvide kartofler og skysauce...... 145,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ribsgelé
brunede og hvide kartofler og flødesauce................................................ 145,-

Rosastegt kavlefilet, med svampe sauce, timian stegte kartofler
og to slags garniture .....................................................................................165,-

Helstegt oksemørbrad serveret med ovnbagte rodfrugter,
langtids stegt tomat, ristede kartofler, sauce bernaise
eller timiansky...........................................................................Dagspris ca. 195,-

Helstegt dyreryg serveret med waldorfsalat, bønner i svøb,
små smørstegte kartofler og flødesauce..............................Dagspris ca. 195,-