Helstegt oksefilet serveret med stegte auberginer, grillet tomat,
bønner, bagte kartofler og sauce bearnaise........................................ 205,-
Gammeldags flæskesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ...................................................................................... 180,-
Gammeldags andesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ....................................................................................... 195-
Kalvecullotte, braiseret med rosmarin, hertil sauteret tomat,
forårsløg, svampe og persillekartofler ................................................... 195,-
Kalvefilet provencale serveret med dagens garniture,
timian stegte kartofler og sauce provencale........................................... 210,-
Gammeldags oksesteg med flødepeberrod,
brunede perleløg, dagens garniture, hvide kartofler og skysauce...... 195,-
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ribsgelé
brunede og hvide kartofler og flødesauce................................................ 195,-
Rosastegt kavlefilet, med svampe sauce, timian stegte kartofler
og to slags garniture .....................................................................................210,-
Helstegt oksemørbrad serveret med ovnbagte rodfrugter,
langtids stegt tomat, ristede kartofler, sauce bernaise
eller timiansky...........................................................................Dagspris ca. 245,-
Helstegt dyreryg serveret med waldorfsalat, bønner i svøb,
små smørstegte kartofler og flødesauce..............................Dagspris ca. 255,-