Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pedersborg-forsamlingshus.dk/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392
Hovedretter – Pedersborg Forsamlingshus

Helstegt oksefilet serveret med stegte auberginer, grillet tomat,
bønner, bagte kartofler og sauce bearnaise........................................ 165,-

Gammeldags flæskesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ...................................................................................... 140,-

Gammeldags andesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ....................................................................................... 155-

Kalvecullotte, braiseret med rosmarin, hertil sauteret tomat,
forårsløg, svampe og persillekartofler ................................................... 155,-

Kalvefilet provencale serveret med dagens garniture,
timian stegte kartofler og sauce provencale........................................... 170,-

Gammeldags oksesteg med flødepeberrod,
brunede perleløg, dagens garniture, hvide kartofler og skysauce...... 155,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ribsgelé
brunede og hvide kartofler og flødesauce................................................ 155,-

Rosastegt kavlefilet, med svampe sauce, timian stegte kartofler
og to slags garniture .....................................................................................170,-

Helstegt oksemørbrad serveret med ovnbagte rodfrugter,
langtids stegt tomat, ristede kartofler, sauce bernaise
eller timiansky...........................................................................Dagspris ca. 205,-

Helstegt dyreryg serveret med waldorfsalat, bønner i svøb,
små smørstegte kartofler og flødesauce..............................Dagspris ca. 215,-