Hønsesalat anrettet på sprød salat og
ristet bacon med hjemmelavet flutes..........................................75,-
3 tarteletter med høns i asparges................................................75,-
Rejecocktail med asparges, kaviar
og tomatdressing.........................................................................80,-
Let røgede lakseroser anrettet på
urte creme, med hjemmebagt flutes...........................................79,-
Seranoskinke anrettet med feta,
soltørret tomat, avokadocreme og italiensk brød.......................75,-
Stegt torskefilet, anrettet på sauteret urter
og dild creme (varm)....................................................................85,-
Lækker skaldyrssalat serveret i sprød
fillokurv på bund af hjerteblade, hjemmebagt brød hertil..........85,-
Varmrøget laks med agurkecreme, lakserogn
og hjemmebagt brød ....................................................................85,-
Peberlaks anrettet med rygeoste creme, radisser
og hjemmebagt brød ....................................................................85,-
Lakserilette med ristede kongerejer og hjemmebagt brød .........90,-