Helstegt oksefilet serveret med stegte auberginer, grillet tomat,
bønner, bagte kartofler og sauce bearnaise.............................................. 160,-
Gammeldags flæskesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ........................................................................................... 135,-
Gammeldags andesteg med rødkål, surt, brunede
og hvide kartofler ........................................................................................... 155-
Kalvecullotte, braiseret med rosmarin, hertil sauteret tomat,
forårsløg, svampe og persillekartofler ........................................................ 149,-
Kalvefilet provencale serveret med dagens garniture,
timian stegte kartofler og sauce provencale.............................................. 160,-
Gammeldags oksesteg med flødepeberrod i tomat,
brunede perleløg, dagens garniture, hvide kartofler og skysauce......... 145,-
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ribsgelé
brunede og hvide kartofler og flødesauce.................................................. 145,-
Rosastegt kavlefilet, med svampe sauce, timian stegte kartofler
og to slags garniture .........................................1............................................ 165,-
Helstegt oksemørbrad serveret med ovnbagte rodfrugter,
langtids stegt tomat, ristede kartofler, sauce bernaise
eller timiansky............................................................................ Dagspris ca. 195,-
Helstegt dyreryg serveret med waldorfsalat, bønner i svøb,
små smørstegte kartofler og flødesauce.............................. Dagspris ca. 195,-